Pikavippi / Vinkki

Nopea korttiluotto – mistä on kyse?

Lainasto – suomalainen rahoituspalveluiden innovaattori

Lainasto on noussut suomalaisten suosioon tarjoamalla nopeita ja helppokäyttöisiä rahoitusratkaisuja. Palvelu on saavuttanut yli 300 000 suomalaisen asiakkaan luottamuksen ainutlaatuisten ominaisuuksiensa, kuten helppokäyttöisen luottohakemuksen, joustavien ehtojen ja luotettavien palveluiden ansiosta. Luottohakemus on maksuton ja sen täyttäminen on nopeaa ja helppoa. Lainaston luottopalvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden, tarjoten välittömät luottopäätökset.

Lainasto korttiluotto – Ostokset missä tahansa maailmassa

Lainaston korttiluotto sisältää virtuaalisen Visa-kortin, jonka avulla voi tehdä ostoksia yli 40 miljoonassa ostopaikassa ympäri maailmaa. Visa-kortti on liitettävissä myös Google Pay -maksupalveluun, mikä mahdollistaa nopeat ja vaivattomat maksut lähimaksulla. Luottoraja alkaa 300–500 eurosta ja voi kasvaa jopa 3000 euroon. Luoton nimelliskorko on kilpailukykyinen 19,90%.

Miksi valita Lainasto-luottokortti?

Nopea ja yksinkertainen hakuprosessi

Lainaston luottokorttihakemus on täysin digitaalinen ja sen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti. Prosessi on suunniteltu niin, että asiakkaan tarvitsee syöttää vain tarvittavat tiedot, jonka jälkeen hakemus etenee nopeasti käsittelyyn.

Vaivatonta ja nopeaa

Hakemuksen jättämisen jälkeen asiakkaan ei tarvitse tehdä muita toimenpiteitä. Lainaston palveluiden helppous ja nopeus ovat markkinoiden huippua. Myönteisen päätöksen saatuasi luottokortti on nopeasti käytössäsi.

Lainaston korttiluoton ehdot

Joustava ja vakuudeton luotto

Lainaston korttiluotto on vakuudeton ja sen nimelliskorko on 19,00 %. Luotonhoitokulut ovat vain 0,01 % päivässä, enintään 150 € vuodessa. Esimerkiksi 3000 euron luoton kustannukset 12 kuukauden maksuajalla ovat 427,20 €, ja kokonaissumma 3 427,20 €. Todellinen vuosikorko on 28,48 %.

Vapaaehtoiset lisäpalvelut

Lainasto tarjoaa asiakkailleen lisäpalveluita, kuten maksuerän eräpäivän siirron 14 päivällä 5,00 euron maksua vastaan ja paperilaskun 4,90 €/kk. Sähköinen lasku on maksuton.

Virtuaalinen Visa-luottokortti ja Google Pay

Uusi ulottuvuus verkkoshoppailuun

Virtuaalinen Visa-luottokortti yhdistettynä Google Pay -palveluun tekee verkkoshoppailusta entistäkin sujuvampaa ja nopeampaa.

Vakuutus yllättäviin tilanteisiin

Lainasto Tuloturva

Lainasto Tuloturva auttaa turvaamaan taloutesi, jos kohtaat yllättäviä tilanteita kuten työttömyyden tai työkyvyttömyyden. Palvelu varmistaa sinun ja perheesi toimeentulon tällaisissa tilanteissa.

Lainasto tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuista nopeutta, joustavuutta ja turvallisuutta. Olipa kyseessä arjen menojen kattaminen tai yllättävien kulujen rahoittaminen, Lainasto on oikea valinta. Käyttäjäystävälliset palvelut, kilpailukykyiset ehdot ja luotettavuus tekevät Lainastosta alan kärkinimen.

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 427,20 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 427,20 €, todellinen vuosikorko 28,48 %.

18 kommenttia artikkeliin ”Nopea korttiluotto – mistä on kyse?”

Vastaa