Pikavippi / Säästäminen / Vinkki

Hae SweepBankin luottokorttia ja nauti myös kortin mukana tulevan SweepBank pankkisovelluksen kaikista palveluista ja eduista

-> artikkeli sisältää mainoslinkkejä

SweepBank, osa laajalti tunnustettua ja juuriaan suomalaista Multitude fintech finanssiryhmää, tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän pankkipalveluita ja luottokorttiominaisuuksia, jotka on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen kuluttajan tarpeita. Vuonna 2021 lanseerattu SweepBank on Multituden brändien joukossa uusin, mutta se on jo vakiinnuttanut asemansa yli 50 000 sovellusasiakkaan keskuudessa, tarjoten heille innovatiivisia ratkaisuja, kuten korkoa kerryttävät ilmaiset käyttö- ja säästötilit sekä virtuaalisen Mastercard pankki– ja luottokortin.

Vastuullisuus ja asiakaskeskeisyys toimintamme ytimessä

SweepBankin toiminta perustuu vahvasti vastuullisuuteen ja asiakaskeskeisyyteen. Noudatamme tiukasti voimassa olevaa lainsäädäntöä ja kuluttajaviranomaisten suosituksia, varmistaen, että palvelumme ovat sekä luotettavia että turvallisia. Vastuullisen luotonannon kriteerit ohjaavat kaikkia lainapäätöksiämme, varmistaen asiakkaillemme kestävät ja taloudellisesti järkevät ratkaisut.

SweepBank luottokortti -palvelupaketti: monipuolisuutta ilman piilotettuja kuluja

SweepBankin luottokortti-palvelupaketti tarjoaa asiakkaille useita etuja, kuten:

 • Virtuaalinen Mastercard luottokortti: jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa, nopea hakuprosessi, välitön luottopäätös ja virtuaalinen luottokortti suoraan puhelimeen.
 • Luottoraja 1 000 – 8 000 €: tarjoaa joustavuutta taloudelliseen suunnitteluun.
 • Helppo ja turvallinen maksaminen: Apple Pay ja Google Pay -tuki.
 • Ei avaus-, kuukausi- tai vuosimaksuja: selkeyttä ja säästöjä.

Lisäksi pakettiin sisältyy muita pankkipalveluita ilman lisämaksuja, kuten virtuaalinen Mastercard pankkikortti, korkeakorkoiset käyttö- ja säästötilit sekä kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa ostoetuja ja jopa 5% takaisin ostojen arvosta.

Avatessasi SweepBank-käyttötilin saat samantien käyttöösi täysin virtuaalisen Mastercard-pankkikortin, jossa on Apple Pay.

Helppo hakuprosessi ja nopeat palvelut

Hakuprosessi on suunniteltu olemaan nopea ja vaivaton. Asiakkaat täyttävät hakemuksen SweepBankin verkkosivuilla ja saavat luottopäätöksen välittömästi. Myönnetyn luottopäätöksen jälkeen asiakkaat voivat ladata SweepBank sovelluksen ja aloittaa palveluiden käytön välittömästi.

Hakijan vaatimukset ovat kohtuulliset: vähintään 20 vuoden ikä, vähintään 1600 euron bruttokuukausitulot, ei maksuhäiriömerkintöjä ja vakituinen asuminen Suomessa.

Luottokortin kustannukset ja ehdot

SweepBankin luottokortin kustannukset ovat läpinäkyviä. Esimerkiksi 1500 euron luotolla nimelliskorko on 19,9% ja todellinen vuosikorko 21,82%, joka takaisinmaksun ollessa 12 kuukauden maksuerissä tarkoittaa kokonaiskustannusta 1 666,56€. Tässä kulujen osuus on 166,56€.

Miksi valita SweepBank?

SweepBank erottuu markkinoilla monipuolisuudellaan, läpinäkyvillä ehdoillaan ja asiakaskeskeisellä lähestymistavallaan. Se tarjoaa modernin ja kattavan palvelukokonaisuuden, joka vastaa nykyajan kuluttajien tarpeisiin, sekä mahdollistaa taloudellisen joustavuuden ilman piilotettuja kuluja.

SweepBankin palvelut ovat suunniteltu tukemaan asiakkaiden taloudellista hyvinvointia ja tarjoamaan helppokäyttöisiä ratkaisuja päivittäiseen raha-asioiden hoitoon. Sen moderni sovellus mahdollistaa kaikkien pankki- ja luottokorttipalveluiden hallinnan kätevästi yhdestä paikasta.

-> klikkaa tästä itsesi tutustumaan lähemin SweepBankin palvelupaketteihin

Sweepbank määräaikaistili

SweepBankin määräaikaistiliasiakkaana, saat käyttöösi ilman vuosi- tai kuukausimaksua kaikki seuraavat edut:

 • Määräaikaistilli jopa 4% vuosikorolla
 • Säästötili ilman nostorajoituksia 1,4% vuosikorolla
 • Käyttötili huikealla 1 %:n vuosikorolla
 • Virtuaalinen SweepBank Mastercard pankkikortti
 • Ostoetuja ja jopa 5% takaisin ostojen arvosta kanta-asiakasohjelmamme kautta
 • Pankkisovelluksen, jossa voit hallinoida ja seuraa tilejäsi ja ansaita pisteitä Sweep Deals ostoksilla
 • Säästöt ovat turvattu 100 000 euroon asti pankkitalletussuojalla.
 • Minimitalletus on 50 euroa ja suurin mahdollinen talletus on 100.000€.

Yhteenveto

SweepBank tarjoaa asiakkailleen kattavan ja joustavan luottokorttipalvelupaketin, joka yhdistää modernit pankkipalvelut ja luottokortin edut ilman piilotettuja kuluja. Sen vastuullinen ja asiakaskeskeinen toimintatapa sekä helppo ja nopea palveluiden käyttöönotto tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille rahoituspalveluita tarvitseville.

25 kommenttia artikkeliin ”Hae SweepBankin luottokorttia ja nauti myös kortin mukana tulevan SweepBank pankkisovelluksen kaikista palveluista ja eduista”

Vastaa