Uncategorized

Fellow Pankki muuttaa nimeään- uusi nimi on Alisa Pankki

Fellow Pankki Oyj on 21.4.2023 alkaen Alisa Pankki Oyj. Uusi nimi vastaa paremmin yhtiön visiota olla sujuvimman arjen digitaalinen pankki tavallisille suomalaisille sekä joustavaa rahoitusta tarvitseville pienille ja keskisuurille yrityksille. 

Uuden nimen tavoitteena on kuvata paremmin yhtiön visiota olla suomalaisille helppokäyttöinen digitaalinen pankki, joka tarjoaa joustavaa rahoitusta pienille ja keskisuurille yrityksille. Yhtiön tekemän kyselytutkimuksen mukaan suomalaiset arvostavat erityisesti helppokäyttöisiä ja kattavia mobiilipankkipalveluita sekä hyvää asiakaspalvelua ja selkeää verkkopankkia.

Fellow Pankki aloitti toimintansa digipankkina huhtikuussa 2022 ja on laajentanut palveluvalikoimaansa ensimmäisen toimintavuoden aikana. Uusi nimi Alisa Pankki kuvastaa yhtiön tavoitteita olla moderni, uudenlainen, helposti lähestyttävä ja ymmärrettävä kotimainen pankki. Toimitusjohtaja Teemu Nyholmin mukaan yhtiö on nyt aito pankki, joka tarjoaa sujuvat pankkipalvelut suomalaisten arkeen.

Totuttua helpommin ja nopeammin

Alisa Pankissa voit hakea vakuudetonta lainaa tai yhdistää lainoja sekä kertyneitä osamaksuja yhdeksi talouteesi sopivaksi lainapaketiksi. Pankki tarjoilee reilut eväät säästämiseen. Määräaikaistalletukselle saat jopa 3,00 % koron ja säästötilille 1,95 %. Arjen raha-asioiden hoitamista helpottavat käyttötili ja luottokortti sekä mobiilipankki. Tarvittaessa saat joustoa verkkoshoppailuun valitsemalla maksutavaksi meiltä laskun tai osamaksun. Tutustu tästä lisää Alisa pankkiin.

Myös henkilökohtaista palvelua

Suomessa toimiva Alisa pankin asiakaspalvelu vastaa kysymyksiisi nopeasti puhelimessa ja sähköpostitse.

Lainaesimerkki:

Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen. Todellinen vuosikorko laskettuna 7 000 euron lainalle on 10%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi 150€ välityspalkkio. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 9 463€.

Lainaehdot

Lainasumma1,000 – 30,000 EUR
Laina-aika2 – 10 vuotta
Korko7 – 20 %
Todellinen vuosikorko7 – 20 %
Ikäraja20 – 75
Kuluton ensilainaEi
Lainaa maksuhäiriöiselleEi
Vähimmäistulot0 EUR
Avausmaksu0 EUR
Tilinhoitopalkkio0 EUR
Esimerkki: Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7 000 euron lainalle on 10%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi 150 EUR välityspalkkio. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 9 463 EUR.

Tutustu lisää Alisa Pankin palveluiden ja lainoihin: Alisa pankki

Ps. Oletko miettinut etätöitä, tai peräti oman yrityksen perustamista, vaikkapa verkkokauppaa. Oletko tutustunut mitä dropshipping on? Meillä on tätä varten aivan oma sivustonsa kotioffice.fi


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Etätyö – Uusi normaali?

Etätyö on tullut pysyväksi vaihtoehdoksi pandemian myötä. Se on mahdollistanut joustavamman työskentelyn ja vähentänyt aikaa ja kustannuksia matkustamiseen. Etätyön avulla työntekijät voivat työskennellä turvallisesti mistä tahansa ja säilyttää samalla tuottavuutensa. Mutta kuinka pysyvästi tämä uusi normaali tulee olemaan?

DIGITALISAATIO ON TULLUT JÄÄDÄKSEEN

Kaiken kaikkiaan internetin vallankumous on muuttanut tapaamme elää ja toimia merkittävästi. Digitalisaatio on tullut jäädäkseen, ja sen vaikutukset jatkavat kehittymistään tulevaisuudessa. On tärkeää ymmärtää digitaalisen maailman mahdollisuudet ja haasteet ja pyrkiä hyödyntämään niitä vastuullisesti.

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Yksi kommentti artikkeliin ”Fellow Pankki muuttaa nimeään- uusi nimi on Alisa Pankki”

Vastaa